Receptie ter ere van het 22 jarig bestaan van Zaate Hermenie "Neut Zat"

De voorbereidingen zijn in volle gang om er een gezellige avond van te maken.Uitnodigingen zijn de deur uit en berichten doorgestuurd naar verschillende media om kenbaar te maken dat we een receptie organiseren ter ere van het 22-jarig jubileum van Neut zat.


Reünie met leden en oud-leden.

Afgelopen zaterdag 27 Juni hebben we het 22 jarig bestaan van Zaate Hermenie Neut zat gevierd met een gezellige middag voor alle leden en een aantal oud-leden.

Onder het genot van een lekker stuk vlaai met een kopje koffie en thee hebben we herinneringen kunnen ophalen d.m.v. een fotoreportage van de afgelopen 22 jaar.

Tijdens de middag was er gelegenheid om een spelletje koersbal of jeudeboules te spelen.

Met een  klein muziekaal intermetzo van ons eigen "harmonieke"werden ook een aantal speldjes uitgedeeld aan leden die al 22 jaar trouw lid zijn van Neut Zat.

Om de honger te stillen werden er worstjes,speklapjes enz....op de barbeque klaargemaakt 

Het was een erg geslaagde middag!!!!

Met dank aan de fijne organisatie.Opening carnavalsseizoen 2016


Zondag 13 November 2016 om 10.30 luisteren we in de Landricuskerk de dialectmis op ter opening van het carnavalsseizoen van CV De Aester
Geert Hanssentreffen

 

Vrijdag 18 November zal voor de 23 ste keer het jaarlijkse 

Hanssen Treffen plaatsvinden.De organisatie is in onze handen en wordt gehouden in het buurthuis St Joris.We wensen de deelnemende korpsen een muziekale avond toe.

 

 


 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK