Nieuws, Mededelingen,Aktiviteiten

 

 

Receptie ter ere van het 22 jarig bestaan van Zaate Hermenie “Neut Zat”

De voorbereidingen zijn in volle gang om er een gezellige avond van te maken.Uitnodigingen zijn de deur uit en berichten doorgestuurd naar verschillende media om kenbaar te maken dat we een receptie organiseren ter ere van het 22-jarig jubileum van Neut zat.


Reünie met leden en oud-leden.

Afgelopen zaterdag 27 Juni hebben we het 22 jarig bestaan van Zaate Hermenie Neut zat gevierd met een gezellige middag voor alle leden en een aantal oud-leden.

Onder het genot van een lekker stuk vlaai met een kopje koffie en thee hebben we herinneringen kunnen ophalen d.m.v. een fotoreportage van de afgelopen 22 jaar.

Tijdens de middag was er gelegenheid om een spelletje koersbal of jeudeboules te spelen.

Met een  klein muziekaal intermetzo van ons eigen “harmonieke”werden ook een aantal speldjes uitgedeeld aan leden die al 22 jaar trouw lid zijn van Neut Zat.

Om de honger te stillen werden er worstjes,speklapjes enz….op de barbeque klaargemaakt 

Het was een erg geslaagde middag!!!!

Met dank aan de fijne organisatie.

Opening carnavalsseizoen 2016

Zondag 13 November 2016 om 10.30 luisteren we in de Landricuskerk de dialectmis op ter opening van het carnavalsseizoen van CV De Aester

Geert Hanssentreffen

 

Vrijdag 18 November zal voor de 23 ste keer het jaarlijkse 

Hanssen Treffen plaatsvinden.De organisatie is in onze handen en wordt gehouden in het buurthuis St Joris.We wensen de deelnemende korpsen een muziekale avond toe.

 

 

 

 

 Uitstapje Familiedag Neut Zat 2019

Op zondag 29 september hebben we onze jaarlijks aktiviteit n.l. de familiedag op een stormachtige dag gevierd.

Als eerste hebben we een groet gestuurd naar “Ons Lianne” die helaas door haar ziekzijn niet meekon.

Om 10.00 uur zijn we vertrokken met 4 auto’s richting Kessel voor een gezellige wandeling door het mooie dorp Kessel, aan de hand van een door Willemijn bedachte Quiz.

Met de uitkomst van deze Quiz werd duidelijk welke aktiviteit op het middagprogramma stond.

Een heerlijke lunch hebben we genoten in café-restaurant Patershof in Panningen.  Tijdens de lunch werd nog volop gepuzzeld om de naam te ontrafelen.

Na een uitleg over hoe en wat en aanwijzingen voor ieders veiligheid zijn we begonnen in vier groepen aan de 18 holes op de golfbaan van Kapelkeshof. 

Met een stormachtige wind maar gelukkig zonder regen heeft iedereen met héél veel plezier de hele middag op de baan een balletje geslagen.

Na een lekker drankje zijn we weer richting Echt gereden en hebben we de dag met een etentje afgesloten bij de Platte Zaol in Pey.En natuurlijk ook een drankje)

Dank aan de chauffeurs die bereidt waren om te rijden.

Voor foto’s zie fotoalbum Familiedag 2019